Browsing by Author "Ebrunur Yılmaz"
Now showing items 1-3 of 3
-
Beslenme ve diyetetik bölümü öğrencilerinde tavuk eti tüketim durumu ve tercihlerinin belirlenmesi
Tavuk eti artan nüfusun hayvansal protein ihtiyacını karşılayan önemli bir besindir. Özellikle içerdiği esansiyel aminoasitler bakımından biyoyararlanımı yüksektir. Bu çalışmanın amacı üniversite öğrencilerinde tavuk eti ... -
The effects of different slaughter ages and gender on some meat quality characteristics, texture and sensory evaluation values in japanese quails
Özlem VAROL AVCILAR; Ebrunur Yılmaz (2023)The aim of this study to determine the effects of different slaughter age and gender on some meat quality characteristics, texture and sensory analysis values in quails. For this purpose, carcasses of Japanese quails of ... -
Üniversite öğrencilerinde yumurta tüketim durumu ve tercihlerinin belirlenmesi
Bu çalışmada Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerinin yumurtanın tüketim durumu ve tercihlerinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Çalışma eğitimine devam eden 181 kız ve 15 erkek öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. ...